طرز تهیه اکبر جوجه اصیل رستورانی؛ طعمی بی‌نظیر از گلوگاه مازندران

طرز تهیه اکبر جوجه
به این نوشته امتیاز دهید...

اکبر جوجه یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه شمالی، به خصوص مازندران است. این غذای لذیذ با طعم بی‌نظیر خود، میهمان همیشگی سفره‌های ایرانی است. در این مقاله، طرز تهیه اکبر جوجه به روشی ساده و مرحله به مرحله آموزش داده می‌شود تا بتوانید اکبر جوجه ای خوشمزه و مجلسی برای خانواده خود آماده کنید.

موردمقدار
مرغ کوچک۱ عدد (حدود ۱ کیلوگرم)
رب انار۳ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار لازم
آب۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه و مجلسی

مرغ را آماده کنید

ابتدا مرغ را کاملا تمیز کرده و شسته و آب آن را بگیرید. سپس با کمی نمک و فلفل سیاه، سطح مرغ را مالش دهید. این کار باعث می‌شود تا طعم نمک و فلفل به خورد مرغ برود و طعم آن بهتر شود. اگر دوست دارید می‌توانید از کمی زعفران دم کرده نیز برای طعم‌دار کردن مرغ استفاده کنید. این کار رنگ و عطر بی‌نظیری به اکبر جوجه شما می‌دهد.

مرغ را سرخ کنید

در یک تابه مناسب، روغن را داغ کنید. مرغ را در روغن داغ قرار داده و هر دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید تا رنگ طلایی زیبایی به خود بگیرد. سرخ کردن مرغ باعث می‌شود تا پوست آن ترد و خوشمزه شود و طعم بی‌نظیری به اکبر جوجه شما ببخشد. حرارت را ملایم کنید تا داخل مرغ نیز به خوبی پخته شود.

سس اکبر جوجه را آماده کنید

در یک کاسه کوچک، رب انار، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط سس مخصوص اکبر جوجه است که طعم ترش و شیرین بی‌نظیری به آن می‌دهد. می‌توانید مقدار رب انار را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. اگر دوست دارید اکبر جوجه ترش‌تری داشته باشید، می‌توانید مقدار رب انار را کمی بیشتر کنید.

مرغ را با سس بپزید

سس آماده شده را به تابه حاوی مرغ اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مرغ به مدت حداقل یک ساعت با سس بپزد. پختن مرغ با حرارت کم باعث می‌شود تا به خوبی مغز پخت شود و طعم سس به خورد آن برود. در طول پخت، چند بار مرغ را برگردانید تا هر دو طرف آن به طور یکنواخت با سس پوشانده شود و طعم بی‌نظیری به خود بگیرد.

اکبر جوجه را سرو کنید

پس از پخت کامل مرغ، آن را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. سس باقیمانده در تابه را کمی غلیظ کنید و روی مرغ بریزید. اکبر جوجه را با برنج کته یا برنج زعفرانی سرو کنید. می‌توانید از سبزی خوردن و ترشی نیز برای تزیین و افزایش طعم اکبر جوجه استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *