طرز تهیه فسنجان مجلسی: طعمی بی‌نظیر با ۷ فوت کوزه‌گری

طرز تهیه فسنجان مجلسی
به این نوشته امتیاز دهید...

طرز تهیه فسنجان مجلسی

فسنجان، یکی از اصیل‌ترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است که با ترکیبی بی‌نظیر از گردو، رب انار و گوشت یا مرغ، طعمی بی‌نظیر و فراموش‌نشدنی را برای شما رقم می‌زند. در این مقاله، طرز تهیه فسنجان به همراه نکات و فوت و فن‌هایی برای خوشمزه‌تر شدن آن را با شما به اشتراک می‌گذاریم.

مواد لازم

ماده اولیهمقدار
گردوی چرخ کرده۵۰۰ گرم
رب انار ملس۳ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
مرغ یا گوشت قلقلی۵۰۰ گرم
شکر (در صورت نیاز)به میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

آماده سازی مواد اولیه

ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس مرغ یا گوشت قلقلی را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. گردوی چرخ کرده را در مقداری روغن جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. این کار باعث می‌شود روغن گردو آزاد شود و فسنجان خوش‌رنگ‌تر شود. توجه داشته باشید که تفت دادن زیاد گردو باعث تلخ شدن فسنجان می‌شود.

اضافه کردن گردو و رب انار

گردوی تفت داده شده را به قابلمه حاوی مرغ یا گوشت اضافه کنید. رب انار را نیز اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. در این مرحله می‌توانید کمی شکر اضافه کنید تا طعم ترش رب انار متعادل شود. مقدار شکر بستگی به ذائقه شما و ترشی رب انار دارد.

پخت فسنجان

به قابلمه حدود ۴ تا ۵ لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید فسنجان روی حرارت ملایم به مدت حداقل ۳ تا ۴ ساعت بپزد. هر چه فسنجان بیشتر بپزد، روغن بیشتری می‌اندازد و خوشمزه‌تر می‌شود. در طول پخت، گاهی فسنجان را هم بزنید تا ته نگیرد. در نیم ساعت آخر پخت، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا فسنجان جا بیفتد.

طرز تهیه فسنجان مجلسی

سرو فسنجان

پس از پخت کامل، فسنجان را در ظرف مورد نظر سرو کنید. می‌توانید فسنجان را با پلو زعفرانی و یا نان سرو کنید. برای تزیین فسنجان می‌توانید از خلال پسته و یا گردو استفاده کنید. نوش جان! “`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *